Termeni și condiții

 • Termeni și condiții

Ultima actualizare la: iunie, 2022

INTRODUCERE

Societatea AJVPS Caraș-Severin, entitate juridică cu sediul in Str. I. L. Caragiale, Nr. 1-2, Reșița, 320003, Caraș-Severin, România, cu numărul de înregistrare la Registrul Comerțului și CUI ,  în calitate de operator economic, dorește să vă informeze despre folosirea și acceptarea tuturor termenilor și condițiilor detaliate în continuare.

Pentru a fi corect informați despre toate condițiile de utilizare ale acestui site, vă rugăm să parcurgeți toate informațiile din această pagină, de fiecare dată când folosiți acest site.

Prezentele Condiţii generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului ajvpscs.eu de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi în totalitate termenii și condițiile de utilizare descrişi în continuare.

Societatea AJVPS Caraș-Severin are dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii și Condițiile oricând, fără notificarea prealabilă a persoanelor care utilizează acest site.

AJVPS Caraș-Severin nu poate garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Doar societatea AJVPS Caraș-Severin poate lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil.

Ne rezervăm dreptul de a înceta sau restricționa accesul oricărei persoane la site în orice moment, fără o notificare prealabilă și fără răspundere, în cazul în care constatăm nerespectarea prezenților Termeni și condiții sau ineficiența raporturilor dintre părți prin intermediul site-ului.

DEFINIREA TERMENILOR

Client - poate fi orice persoană fizică sau juridică care obține acces la conținut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către Societatea AJVPS Caraș-Severin (electronic, telefonic etc.) sau în baza unui acord de utilizare existent între societate și acesta.

Utilizator - orice persoană fizică sau juridică înregistrată pe ajvpscs.eu, prin efectuarea unei comenzi sau solicitarea informațiilor cu privire la caracteristicile produselor prin completarea formularului de contact și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunile Termeni și condiții generale și Politica de confidențialitate.

Site - aplicație online găzduită la adresa ajvpscs.eu cu toate paginile acestuia.

Conținut are următoarele semnificații:

 • toate informațiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic.
 • conținutul oricărui e-mail trimis utilizatorilor / clienților de către AJVPS Caraș-Severin prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil.
 • orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat sau colaborator al AJVPS Caraș-Severin utilizatorului sau clientului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta.
 • informații legate despre produsele, serviciile și/sau tarifele practicate de AJVPS Caraș-Severin într-o anumită perioadă.
 • date referitoare la societatea AJVPS Caraș-Severin sau alte date privilegiate ale acestuia.

Furnizor - site-ul ajvpscs.eu este marcă înregistrată a societății AJVPS Caraș-Severin

Termeni și condiții - prezentul contract de utilizare, care definește regulile și condițiile pe care orice persoană fizică și/sau juridică trebuie să le respecte.

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Utilizarea site-ului ajvpscs.eu presupune acceptarea necondiționată și în totalitate a acestor Termeni și Condiții. Prin utilizarea site-ului ajvpscs.eu, se înțelege atât accesarea, vizitarea paginilor, cât și cererea de ofertă sau solicitarea ofertei de preț pentru produsele furnizate de societatea AJVPS Caraș-Severin

Fiecare Utilizator care accesează site-ul ajvpscs.eu și/sau care oferă informații cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe site își dă consimțământul ca datele sale să fie colectate și prelucrate de catre Furnizor pentru prestarea în condiții optime a serviciilor precum și în scopuri de marketing, cu respectarea și fără a fi prejudiciate drepturile persoanei vizate în contextul prelucrării datelor cu caracter personal, respectiv informarea persoanei vizate, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, Utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor.

Operatorul economic AJVPS Caraș-Severin își rezervă dreptul de a înceta furnizarea produselor sale către orice utilizator și/sau client, în cazul în care aceștia au încălcat una dintre condițiile menționate în acest acord.

DESCRIEREA PRODUSELOR

Produsele oferite prin intermediul site-ului ajvpscs.eu se adresează în special utilizatorilor de Internet, produse ce se pot comanda contra-cost.

Furnizorul, prin intermediul propriului site, oferă utilizatorilor și/sau clienților acces gratuit la o serie de produse și informații care includ: rulmenți pentru industria aeronautică, rulmenți pentru scutere, ATV-uri, motociclete sau rulmenți specifici utilajelor și echipamentelor de construcții.

Totodata, furnizorul oferă o gamă variată de produse de la diverși producători, spre exemplu: rulmenți pentru camioane, remorci, bărci sau rulmenți pentru întreaga industrie agricolă.

Furnizorul nu își asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informații sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, șterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive.

POLITICA PRODUSELOR ȘI A PREȚURILOR

Specificațiile tehnice sau prețurile produselor prezentate pe acest site sunt informative și pot fi schimbate fără o înștiințare în prealabil a clientului și/sau a utilizatorului. Prin urmare, societatea AJVPS Caraș-Severin nu își asumă nici o responsabilitate asupra schimbărilor care ar putea surveni pe site-ul ajvpscs.eu

Furnizorul nu garantează că detalierea sau descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului este lipsit de erori sau că oferă informații complete.

AJVPS Caraș-Severin nu garantează disponibilitatea permanentă în stoc a produselor afișate sau regăsite pe site-ul ajvpscs.eu, motiv pentru care societatea are dreptul de a nu livra parțial sau integral o anumită comandă în cazul în care anumite produse nu mai fac parte din oferta curentă sau nu sunt disponibile din alte motive.

Produsele comercializate prin intermediul platformei noastre sunt noi, în ambalajul original al producătorului. De asemenea, până în momentul emiterii facturii, ce ține loc de contract între AJVPS Caraș-Severin și client, atât prețul, cât și specificațiile tehnice nu reprezintă nici un fel de obligație contractuală și pot suferi modificări, doar cu înștiințarea telefonică și acordul clientului.

Furnizorul este exonerat de răspundere privind garanția sau aceasta poate fi anulată în următoarele situații:

 • Produsul nu a fost cumpărat de pe site-ul nostru ajvpscs.eu
 • Produsul nu a fost montat într-un atelier / service de specialitate, autorizat de RAR sau de producătorul autovehiculului.
 • Produsul s-a defectat din cauza unui montaj incorect sau împreună cu alte piese defecte sau uzate.
 • Produsul (rulmentul) a fost greșit ales sau a fost utilizat pentru alt scop decât cel indicat în catalogul producătorului.
 • Produsul nu a fost identificat corect din cauza prezentării de către client a unor date eronate sau nu a fost comparat la montaj cu piesa de înlocuit.
 • Produsul prezinta urme de lovituri, zgârieturi, îndoituri, rupturi sau deformări.

Condiții generale pentru returul produselor cumpărate

 • Produsele pe care dorești să le returnezi trebuie să fie în aceeași stare cum le-ai primit.
 • Produsele trebuie returnate în același ambalaj (cutie) în care au fost primite.
 • Produsele trebuie sa fie returnate împreună cu toate accesoriile / cadourile primite în funcție de caz.
 • Dacă ai cumpărat mai multe produse cu același cod, se acceptă retur pentru toate produsele doar dacă unul dintre ele a fost desigilat și celelalte sunt intacte.
 • Returul trebuie făcut cu toate etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original și toate documentele care au fost livrate împreuna cu produsul.
 • Nu se acceptă retur pentru produsele cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezinta urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri, vopsele, desene, marcaje, inscripții, urme de montaj (corect/incorect).

Pentru evitarea oricăror neplăceri, avem rugămintea de a solicita oferta de preț direct de pe site-ul nostru, să introduceți corect datele necesare, precum și cantitatea produselor sau să ne contactați la numărul de telefon 0255215931.

OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI / CLIENTULUI

Utilizatorul / Clientul are obligația de a furniza informații reale și corecte despre persoana sa, atunci când aceste informații i se solicită pentru plasarea unei comenzi sau pentru completarea formularului de contact. În cazul în care suspectăm că aceste informații nu sunt reale, ne rezervăm dreptul de a restricționa accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre produsele sau serviciile pe care le oferim.

Niciun utilizator și/sau client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site. Informațiile sunt stocate pe serverele care aparțin sau care sunt închiriate de către societate, accesul oricărui utilizator neautorizat este interzis. În caz de încercare și/sau accesare, fără drept, a acestor servere, fapta constituie infracțiune și se pedepsește conform legislației române în vigoare.

Întreaga răspundere civilă și penală pentru informațiile publicate și/sau transmise pe Internet de către utilizator, precum și pentru consecințele care pot apărea în urma acestor activități, revine în exclusivitate utilizatorului.

Toți utilizatorii și/sau clienții site-ului ajvpscs.eu au obligația de a nu furniza informații false sau eronate cu privire la funcționalitatea și costul produselor sau a caracteristicilor acestora.

DREPTURILE FURNIZORULUI ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Furnizorul deţine drepturi complete şi depline asupra titlului de proprietate şi prin aceasta toate drepturile de autor şi cele brevetate. Nu aveţi dreptul să redistribuiţi, vindeţi, decompilaţi, dezasamblaţi, copiați produsul Software într-o formă perceptibilă de către oameni. AJVPS Caraș-Severin nu va transfera titlul de proprietate asupra produsului Software.

Toate produsele sau datele cu caracter informativ regăsite în acest site sunt proprietatea furnizorului, care îşi rezervă dreptul de a modifica și actualiza conţinutul, produsele, ofertele şi/sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă destinată clienților / utilizatorilor.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Întregul conținut al site-ului ajvpscs.eu, prin conținut înțelegându-se atât imagini, texte, grafică, link-uri și orice alt conținut audio-vizual, cât și design-ul grafic, codul sursă și orice alte date și informații aparțin societății AJVPS Caraș-Severin

Aceste informații sunt protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996, Ordonanța de Urgență a Guvernului 123/2005 și legea 329/2006, care privesc dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Informațiile publicate pe ajvpscs.eu nu pot fi transmise sau copiate prin orice metodă fără acordul scris al reprezentantului legal al furnizorului. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare.

Accesul și utilizarea site-ului ajvpscs.eu sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor și/sau clienților pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Niciun utilizator și/sau client nu dobândește prin folosirea, navigarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site sau vreun drept de proprietate intelectuală / industrială asupra produselor comandate de pe site.

Pentru mai multe informații consultați Politica de Cookie-uri și Politica de Confidențialitate. Dacă aveți alte întrebări, ne puteți contacta la adresa de E-mail ajvpscs@yahoo.com

AJVPS Caraș-Severin folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii